ПРОВОДЯТЬСЯ КОМІСІЙНІ ПЕРЕВІРКИ СТАНУ ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ВИМОГ

  • 580

Фото без описуФото без опису

Рішенням місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 11 листопада 2021 року № 14 створено робочу групу для проведення комісійних перевірок з дотримання протиепідемічного режиму суб’єктами господарювання, громадянами на території Оржицької селищної ради. До складу комісії увійшли працівники Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, поліції, виконавчого комітету селищної ради.

Члени комісії за визначеним графіком вже з цього понеділка, 15 листопада, розпочали здійснювати перевірки стану дотримання суб’єктами господарювання вимог щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на період карантину (згідно з опитувальниками), що викладені у постанові Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» № 1236 від 09.12.2020 (зі змінами) та Тимчасових рекомендаціях щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря.

Наразі перевірено 15 суб’єктів господарювання в смт Оржиця, складено 15 опитувальних листів. За фактом порушення вимог статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил щодо карантину людей» складено один протокол.