Сьомого листопада відзначає ювілей народний депутат, член Національної спілки журналістів України Анастасія Олексіївна ЛЯШЕНКО

  • 331

Фото без опису

Шановна Анастасіє Олексіївно! Прийміть найщиріші вітання від усієї Оржицької громади з нагоди дня народження. Ви своїм прикладом доводите, що, доклавши значних зусиль, можна сприяти розвитку і благополучному життю України. Ваша особиста позиція принципова та непохитна у вірі, що стабільний поступ країни залежить від кожного з нас. Ми шануємо і цінуємо Вас як наполегливого і цілеспрямованого народного обранця, як професіонала своєї справи, як людини, що не втратила своїх чеснот: прямолінійності, відкритості, щирості і непереборного бажання змінити громаду, місто, країну на краще. Залишайтеся такою, якою ми Вас пізнали - з великим потенціалом, яскравою мрією і багатим внутрішнім світом. Спасибі за Вашу небайдужість до життя рідного краю, готовність допомогти і бажання робити добрі справи для земляків.

З нагоди ювілею бажаємо щедрих плодів Ваших старань і робіт, блискучих успіхів на депутатській ниві, впевненості та благополуччя в кожному дні. Продовжуйте сміливо йти до високих цілей, а оптимізм, віра і надія хай допомагають долати труднощі.

Щиро зичимо Вам подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у Ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях!