Питання опалювального сезону у громаді на контролі

  • 259

Холодні приміщення закладів соціальної сфери викликають сьогодні найбільше занепокоєння. Розпочаті заздалегідь підготовчі процедури щодо забезпечення бюджетних установ газопостачанням вже дають свої результати.  

На 20 жовтня всі бюджетні установи громади подали свої документи на розгляд ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

Станом на 26.10.2021 ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» розглянуто та погоджено документи на укладення договорів із газопостачання:

відділу культури на опалення сільських будинків культури-філій, дитячої музичної школи, бібліотек та виконавчого комітету  селищної ради на опалення адміністративних приміщень у смт Оржиця та старостатах.

Документи КНП «Оржицький центр первинної медико-санітарної допомоги» на опалення сільських ФАПів та амбулаторій наразі на розгляді юристів ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

Чекаємо на погодження документи відділу освіти, КНП «Оржицька лікарня», НПП « Нижньосульський» та управління Державної казначейської служби.