Стартував конкурс дитячих малюнків «Створюємо ліси разом»

  • 380

Фото без опису

Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує діток взяти участь у конкурсі малюнку «Створюємо ліси разом». Конкурс є одним із заходів акції «Створюємо ліси разом», яка реалізується у рамках програми Президента «Зелена країна», і стартувала з 1 жовтня по всій країні.

Мета конкурсу – підвищення рівня усвідомлення дітьми ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості особистості, виявлення обдарованої та талановитої молоді й залучення її до співпраці з державними лісогосподарськими підприємствами.

Що потрібно для участі:

Вік 5-10 років

Намалювати малюнок з підписом «Створюємо ліси разом».

Оформлення матеріалів:

Малюнки форматом А-4, А3.

Роботи мають бути виконані олівцями або фарбами.

На окремому аркуші необхідно вказати:

назву малюнка;

прізвище, ім’я автора; вік; школа, клас або садочок та група

домашня адреса, телефон батьків для зв’язку.

Малюнки надсилати до 25 жовтня в електронному вигляді на адресу upravlespoltava@gmail.com, а оригінал роботи передати у найближче лісогосподарське підприємство області, або за адресою у Полтаві, вул. Гулака-Артемовського, 22.

Переможця обиратимемо всі разом на сторінці Управління у мережі «Фейсбук» за найбільшою кількістю вподобань.

Роботи будуть оцінюватися у двох вікових категоріях: 5-7 років та 8-10 років.Переможці отримають цінні призи та нагороди.

Малюємо та робимо країну зеленішою!

Нагадаємо, з 1 жовтня по всій Україні, і на Полтавщині зокрема, стартувала акція «Створюємо ліси разом», яка реалізується у рамках програми Президента «Зелена країна». На сайті https://zelenakraina.gov.ua можна зареєструватися і долучитися до висадки лісу у своєму регіоні. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і покажуть як садити дерева