УВАГА! РОЗПОЧАЛОСЯ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ «БЮДЖЕТУ УЧАСТІ» ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • 707

Фото без опису

14 вересня у Полтавській області стартувало голосування у конкурсі інвестиційних проектів «Бюджет участі», за перемогу в якому змагаються і чотири проекти від нашої громади, а саме:

 

смт Оржиця, проєкт № 28: «Мотузковий парк пригод». Мета проекту - створити найбільш сприятливі умови для дозвілля дітей і молоді. Заохочення жителів селища до занять спортом, популяризація здорового способу життя, пропаганда туризму, як найкращого способу активного відпочинку. Саме в рухливих видах спорту людина отримує унікальну можливість максимально проявити власну активність і творчість, ліквідувати дефіцит рухів, реалізуватися і затвердити себе, отримати масу радісних емоцій і переживань (посилання: https://smartregion.pl.ua/pb/projects/7/28);

 

с. Тарасенкове, проєкт № 43: «Капличка в сільському сквері – духовна та туристична окраса с. Тарасенкове (Оржицька ТГ)». Метою проєкту є збагачення духовних, моральних, культурних цінностей жителів с. Тарасенкове та гостей села (посилання: https://smartregion.pl.ua/pb/projects/7/43);

 

Оржицька громада, проєкт № 72: «Туристичний водний маршрут на байдарках річкою Сула». Cплав на байдарках річкою Сула – один з екзотичних видів водного туризму, що не вимагає спеціальної підготовки і досвіду. Учасникам сплаву не доведеться перейматися як добратися, де дістати байдарку, намет, спорядження, оскільки це продумано за них. Сплав підійде як для цінителів тихого спокійного відпочинку на природі, так і для любителів диких подорожей. Рівень складності річки доступний для любителів початківців активного відпочинку на воді. По всій довжині маршруту, з урахуванням археологічних пам’яток визначено ряд опорних точок, місць зупинки учасників сплаву для відпочинку. Початок маршрут бере у Лукім'ї та завершується у Чутівці (посилання: https://smartregion.pl.ua/pb/projects/7/72);

 

с. Тарасівка, проєкт № 116: «Захист навколишнього середовища: придбання та встановлення євроконтейнерів для сміття». Мета проєкту: створення належних умов для поліпшення навколишнього середовища с.Тарасівка та організація сортування, швидкого видалення та надійного знешкодження твердих побутових відходів шляхом вивозу твердих побутових відходів на спеціальний полігон (посилання: https://smartregion.pl.ua/pb/projects/7/116).

 

Шановні жителі громади! Закликаємо Вас взяти участь у голосуванні за проєкти від нашої громади! Для перемоги нашим землякам необхідно набрати максимально можливу кількість голосів. Перемоги у схожих проєктах у попередні роки і їх фактична реалізація доводить, що ми можемо зробити все, якщо будемо діяти разом!

 

Процедура голосування за проєкти для багатьох уже є знайомою. Для кого це вновину – алгоритм доволі простий. Необхідно перейти за посиланнями, згаданими вище і виконати дії, які описані у покроковій фото-інструкції, що прикріплена нижче. Потрібно натиснути на кнопку із силуетом людини для авторизації на сторінці. Для авторизації є кілька варіантів, але один із найпростіших і найдоступніших – через Приват24. Опісля авторизації у новому вікні треба натиснути кнопку «Бюджет участі», далі – «Проєкти», після чого необхідно знайти проєкт за номером або районом (Лубенський). Коли Ви знайдете наш проєкт, необхідно відкрити його, внизу сторінки знайти і натиснути на червону кнопку із написом «Підтримати».

 

Цей процес займе не більше 5 хвилин Вашого часу і проголосувати одна людина може за три проєкти. Тому просимо Вас підтримати усіх учасників конкурсу із Оржиччини.

 

Чи можете Ви допомогти ще чимось? Так! Ви можете поширити цей пост для охоплення більшої кількості людей та більшої підтримки наших проєктів.

 

Голосування триватиме до 30 вересня включно. Тому просимо Вас не баритися і підтримати своїх земляків.

 

Для кожного з нас це – можливість зробити маленький вчинок, який посприяє розвиткові нашої Оржиччини.