За лаштунками свята

  • 890

Фото без опису

Від нещодавно проведених на належному рівні свят залишились не лише позитивні емоції, а і приємне усвідомлення того, що ми одна родина. Мабуть, ніхто й не здогадується, скільки напружених днів і ночей провели працівники відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету, Центру культури і дозвілля, Будинку дитячої та юнацької творчості, дитячої мистецької школи імені Д.Петриненко, відділу освіти, Центру розвитку педагогічних працівників, дошкільного закладу «Дзвіночок», сільських будинків культури - філій, старостатів для того, щоб концертна програма, фотозони та виставки задовольнили найвибагливішого глядача. Щоб територія скверу стала місцем приємного проведення часу, потрудилися працівники виконавчого комітету селищної ради на суботнику. Щоб день свята і ранок наступного дня радував чистотою, доглянутістю, ошатністю, потурбувалися комунальники. Це титанічна праця наших з вами земляків, нас усіх.

А ще більш приємно, що у громаді є люди – керівники господарюючих суб’єктів, підприємці, які вимірюють любов до нашої громади не високими словами, а своїми справами, а зачасту – власним гаманцем. Прикметно, що у проведенні святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України та Дня селища Оржиця не було використано жодної копійки бюджетних коштів. На звернення селищної ради добровільно та безкорисливо надали фінансову підтримку наші земляки. Від імені усієї громади висловлюємо слова щирої подяки усім доброчинцям:

Благодійному фонду «Барішивської зернової компанії», СТОВ «Селецька», Іванові Шингарію, Олександрові Дейнеці, Сергієві Сурмилу, Надії Рой, Олександрові Махну, Валентині Філіповських, Григорію Федоренку, Ярославу Дмитренку, Олександрові Гришину, Олександрові Пантеленку, Олександрові Климченку, Тамарі Ваніній, Валентині Несен, Сергієві Пилипенку, Миколі Огородньому, Олександрові Бабенку, Світлані Тарасенко, Олексієві Чугуєвцю, Ірині Нестеренко, Станіславові Куцю, Миколі Горбу, Олександрові Горбу, Валентинові Несену, Вазгенові Алексаняну, Муслімові Шалімову, Даренікові Авдаляну, Анатолієві Дворніченку та Євгенові Погорєлому та кільком особам, які не захотіли бути названими.

Саме за благодійні, а не бюджетні кошти було забезпечено світлове та музичне оформлення, використання сучасного світлодіодного LED- екрану на сцені, придбання професійного феєрверку, сувенірів та подарунків для нагороджених відзнаками, авторів фотозон та учасників виставок. Без усього цього свято не було б таким яскравим і незабутнім. До всього воно підтвердило давню істину: люди, які вміють добре працювати – уміють бути щедрими.

Здоров'я усім вам, шановні, та достатку у ваші господарства та домівки. Нехай любов до рідної землі зігріває ваші серця, а наша Оржицька громада розвивається, міцніє та процвітає!