На апаратній нараді у селищній раді

  • 544

На апаратній нараді, що відбулась у селищній раді 30 серпня під головуванням селищного голови Олени Сидоренко, розглянули ряд актуальних питань, зокрема, про стан проведення поточного ремонту будівель та приміщень КНП «Оржицька лікарня» Оржицької селищної ради, з якого доповідала директор КНП «Оржицька лікарня» Леся Пономаренко. З початку року за кошти місцевого бюджету та власні кошти підприємства здійснено ремонт приміщень поліклінічного відділення, кабінету ендоскопії, заміну вхідних дверей та вікон у хірургічному, терапевтичному відділеннях та адміністративній будівлі, встановлено пандус для людей з обмеженими можливостями на вході до адмінбудівлі. Всі ремонтні роботи проведені власними силами працівників підприємства. Наразі завершується ремонт ганку поліклінічного відділення та проводяться підготовчі роботи до ремонту системи опалення та покрівлі овочесховища. Крім того, Леся Григорівна повідомила, що жителі громади за направленням сімейного лікаря можуть пройти ендоскопічне обстеження внутрішніх органів, 1 раз на рік процедура безкоштовна, ціна повторної 204 грн, обстеження проводить лікар КНП «Оржицька лікарня» Оржицької селищної ради Катерина Миколаївна Тимченко. Доповідач звернула увагу роботодавців - керівників установ та організацій, на те, що з 1 вересня відміняються паперові листки непрацездатності, натомість уводяться е-лікарняні (медичні висновки про тимчасову непрацездатність).

З детальною інформацією про стан освітньої галузи та готовність закладів освіти громади до початку нового навчального року на нараді виступила начальник відділу освіти виконавчого комітету селищної ради Наталія Стасенко, яка повідомила, що всі заклади освіти готові до початку нового 2021/2022 навчального року та розпочнуть свою роботу 1 вересня Днем знань. Детальну інформацію про стан готовності закладів освіти громади до початку нового навчального року читайте в окремій статті.

По закінченню наради селищний голова Олена Сидоренко повідомила, що відсьогодні роботу ЦНАП та державні реєстратори селищної ради продовжать у адміністративному приміщенні за адресою: смт Оржиця, вул.Центральна, 24, 1 поверх, фінансовий відділ виконавчого комітету селищної ради працює на 3 поверсі адмінбудівлі. Крім того, інформувала, що виплат громадянам у якості компенсації за шкоду, спричинену останньою серпневою негодою, селищна рада не здійснювала, постраждалі отримали компенсації від страхових установ, де ними було застраховане майно.Фото без опису