Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 1059

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

 

32 важливих для життєдіяльності громади питань розглянули сьогодні, 19 серпня 2021 року, на засіданні виконавчого комітету під головуванням селищного голови Олени Сидоренко.

         Члени виконкому  затвердили нові редакції фінансових планів КНП «Оржицький центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Оржицька лікарня» на 2021 рік та звіти про їх виконання за перше півріччя ц.р.,  а також звіт про виконання бюджету Оржицької селищної територіальної громади за I півріччя 2021 року та прогноз бюджету громади до 2024 року. На засіданні було прийнято низку рішень про надання дозволів на видалення аварійно небезпечних дерев на території населених пунктів громади. Ряд питань соціального спрямування, з яких прийнято відповідні рішення,  стосувалися  надання дозволу на здійснення правочину від імені малолітньої дитини, встановлення опіки над малолітньою дитиною, яка залишилася без батьківського піклування, взяття на квартирний облік дітей-сиріт, які перебувають на первинному обліку,   надання внутрішньо переміщеній особі в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб,  представлення до відзначення державною нагородою України «Мати-героїня».

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули заяви громадян про зміну адреси житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами,  оформлення дубліката свідоцтва про право власності на житло. На засіданні виконкому було затверджено логотип Оржицької селищної територіальної громади та Порядок його використання.

Рішенням виконавчого комітету селищної ради, прийняті 19 серпня 2021 року, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Оржицької селищної ради.