В Одесі стартував XVІ муніципальний форум – день місцевої демократії та відкритого врядування

  • 406

Фото без опису

27-29 липня В Одесі проходить XVІ Український муніципальний форум, який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

Програма Форуму передбачає три тематичні дні.

27 липня – День місцевої демократії та відкритого врядування: від діалогу до сталого партнерства (проводиться в рамках проєкту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні»).

Нагадаємо, Полтавщину представляє 24 делегати: представники органів місцевого самоврядування на чолі з директором Полтавського РВ АМУ Галиною Безносик.

Сьогодні з доповіддю на Форумі виступить депутатка Полтавської міської ради, член Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Оксана Деркач з темою: «Актуальні питання забезпечення рівних прав жінок та чоловіків на місцевому рівні», а на третій день – голова Оржицької селищної ради Олена Сидоренко під час презентації соціологічного опитування «Реформа місцевого самоврядування: думка голів громад».

Полтавське регіональне відділення Асоціації міст України