Виїзний прийом у Зарозі та Старому Іржавці

  • 343

08 червня заступник Оржицького селищного голови Юрій Олійник провів виїзний прийом громадян на території Зарізького та Староіржавецького старостинських округів.

Активні мешканці села Чайківщина поінформували про необхідність вирішення ряду актуальних проблем, зокрема, вуличного освітлення,  якості питної води та стану доріг. Щодо благоустрою і мешканці, і керівництво дійшли спільної думки про те, що кожен господар зобов'язаний біля свого двору чи земельної ділянки обкосити траву та підтримувати чистоту. Біля дворів самотніх пристарілих, як і на території громадських місць у центрі населених пунктів, наразі обкошуванням займаються працівники КП «Оржиця-комунсервіс». У кожному селі працює один робітник з благоустрою, протягом цілого дня він викошує траву, яка за вологої погоди росте швидко. «Одного працівника мало на таке велике село як Заріг», - журиться зарізький староста Володимир Тараненко та додає, що мешканці села дуже сподіваються на підтримку соціально спрямованого бізнесу.  

У Старому Іржавці Юрій Олійник та новопризначена староста Оксана Яковенко обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та заходи з підготовки до відзначення Дня села 27 червня.  Фото без опису