УВАГА! ТРИВАЄ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ ЕКОЛОГІЧНИХ ІНІЦІАТИВ

  • 1031

Фото без опису

22 травня у Полтавській області стартувало голосування у конкурсі інвестиційних проектів «Екологічні ініціативи», участь у яких беруть і три населені пункти нашої громади, а саме:

смт Оржиця, проєкт № 87: «Екопростір школи майбутнього». Проєкт передбачає створення екопростору з елементами навчального середовища на території опорного закладу «Оржицька ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.Я Франка» (посилання: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/4/87);

с. Тарасівка, проєкт № 16: «Придбання та встановлення контейнерів для сміття – шлях до чистого села». Проєкт має на меті створити належні умови для поліпшення екологічного стану села Тарасівка Оржицької територіальної громади шляхом організації швидкого видалення та надійного знешкодження твердих побутових відходів. Привернути увагу громадськості до проблем екологічної безпеки та відповідального ставлення до природи (посилання: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/4/16);

с. Яблуневе, проєкт № 26: «Придбання подрібнювача гілок для Яблунівського старостинського округу Оржицької територіальної громади». Проєкт передбачає придбання подрібнювача гілок для подолання наслідків буреломів, що дозволить раціонально використовувати відходи деревини на території Яблунівського старостинського округу Оржицької територіальної громади (посилання: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/4/26).

Шановні жителі громади! Закликаємо Вас взяти участь у голосуванні за проєкти від нашої громади! Для перемоги нашим землякам необхідно набрати максимально можливу кількість голосів. Перемоги у схожих проєктах у попередні роки і їх фактична реалізація доводить, що ми можемо зробити все, якщо будемо діяти разом!

Процедура голосування за проєкти для багатьох уже є знайомою. Для кого це в новину – алгоритм доволі простий. Необхідно перейти за посиланнями, згаданими вище і виконати дії, які описані у покроковій фото-інструкції, що прикріплена нижче. Потрібно натиснути на кнопку із силуетом людини для авторизації на сторінці. Для цього є кілька варіантів, але один із найпростіших і найдоступніших – через Приват24. Опісля авторизації у новому вікні треба натиснути кнопку «Екологічні ініціативи», далі – «Проєкти», після чого необхідно знайти проєкт за номером або районом (Лубенський). Коли Ви знайдете наш проєкт, необхідно відкрити його, внизу сторінки знайти і натиснути на зелену кнопку із написом «Підтримати».

Цей процес займе не більше 5 хвилин Вашого часу і проголосувати одна людина може за три проєкти. Тому просимо Вас підтримати усіх учасників конкурсу із Оржиччини.

Чи можете Ви допомогти ще чимось? Так! Ви можете поширити цей пост для охоплення більшої кількості людей та більшої підтримки наших проєктів.

Голосування триватиме ще 8 днів – до 1 червня включно. Тому просимо Вас не баритися і підтримати своїх земляків.

Для кожного з нас це – можливість зробити маленький вчинок, який посприяє розвиткові нашої Оржиччини.