Оржицька селищна рада та Лубенська РДА привітали багатодітних матерів

  • 710

День матері – це особливе свято, яке повниться любов’ю, теплом і ласкою. Воно відзначається щороку у другу неділю травня. У цей день прийнято вітати усіх, хто носить горде звання – мама.

Напередодні свята, 7 травня, Оржицький селищний голова Олена Сидоренко, начальник служби у справах дітей Любов Алексеюк, голова Лубенської РДА Сергій Сіряченко, начальник управління соціального захисту населення Лубенської РДА Наталія Ісаєнко привітали з Днем матері багатодітних жінок з Оржиці Нелю Сас та Світлану Шмідт. Їх подвиг нікого не залишить байдужим - ці мужні жінки народили і виховують по десять діток. У кожної з них ростуть 5 хлопчиків і 5 дівчаток.

Олена Сидоренко подякувала матерям за їх працю, адже «виростити і виховати одну дитину – нелегка робота, а підняти десятеро дітей – просто титанічна».

«Ваш подвиг – це допомога усій нашій Україні, оскільки скоро ваші сини стануть справжніми козаками, а дочки – справжніми господинями та берегинями сімейного вогнища», - сказав у своєму привітанні Сергій Сіряченко.

Представники соціальних служб також привітали мам зі святом і наголосили, що вони завжди прийдуть на допомогу їх родинам у разі необхідності.

Окрім привітань, багатодітні матусі від Оржицької селищної ради та Лубенської райдержадміністрації отримали подарункові набори.

Фото без опису